Kungälv

Badrumsrenovering i Kungälv

Det perfekta badrummet är ett rum där funktion möter personlig stil på ett harmoniserat och väl genomtänkt sätt. Ett rum som passar alla i familjen och som känns precis lika rätt idag som flera år in i framtiden. Det är också precis det som vi kan erbjuda dig. Vi tillhandahåller allomfattande hjälp till dig som planerar en badrumsrenovering i Kungälv. Om du har drömmar och önskemål har vi kapacitet att förverkliga dem.

hero-1

Från projektering till färdigt badrum

Det finns mycket man kan göra själv när det rör hemmet, men vid just en badrumsrenovering fodras kompetens och behörighet. Hos oss arbetar engagerade hantverkare med såväl gedigen yrkeserfarenhet som behörighet för din renoverings helhet. Därmed kan vi rå om alla moment från projektering och rivning till färdigställande. Något som uppskattas av våra kunder då processen med ens blir smidigare och avsevärt tryggare.

Ta in oss redan tidigt i projekteringen så delar vi mer än gärna med oss av erfarenheten vi insamlat genom åren. Efter att planeringen är satt bestämmer vi sedan startdatum och lämnar över en tydlig offert på arbetet. Vi kommer också fortlöpande finnas tillgängliga för att stämma av längs vägen så att du vet var vi befinner oss i arbetet.

Smidigt, tryggt och prisvärt för dig i Kungälv

När du anlitar oss slipper du krångla med att kontakta olika hantverkare eller oroa dig för onödigt dyra kostnader. Alla lösningar tas fram med mål att ge dig så mycket som möjligt för pengarna. Därtill kommer du även kunna dra nytta av kontaktnätet vi byggt genom åren och spara pengar genom deras prissänkningar och rabatter. Självklart kan du även nyttja ditt Rot-avdrag för att göra renoveringen ännu mer lönsam.

Vår långa erfarenhet i kombination med djup yrkeskompetens och hög service borgar för lyckade samarbeten. För att sedan skänka ytterligare trygghet lämnar vi alltid 10 års garanti på arbetet vi utfört.

Allomfattande kompetens till din badrumsrenovering

Har du frågor, vill du se en offert eller söker du hjälp till din badrumsrenovering i Kungälv med omnejd? Vänd dig till oss för ett smidigt och tryggt samarbete från projektets början till slut.

hero2