Kungsbacka

Badrumsrenovering i Kungsbacka

Badrummet är ett av de viktigaste rummen i ett hem vilket också ställer höga krav på dess utformning. För att fungera optimalt måste funktion och stil samspela med varandra och alla användares behov ska fyllas.

Är det dags att uppdatera ditt badrum? Vi vet hur man bygger badrum som uppnår alla högt ställda krav och är behöriga att rå om renoveringens helhet.

hero-1

Kvalificerad hjälp till renoveringens helhet

En badrumsrenovering är omfattande och man ställs oundvikligt inför en rad svåra beslut och tuffa ställningstaganden. Utan erfarenhet från liknande situationer kan det kännas överväldigande och då kan det vara skönt med trygga yrkesproffs att luta sig mot.

Vi som arbetar inom företaget har alla lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och tillsammans komplett auktorisering för att genomföra dess helhet. Ta med oss redan i projekteringen så guidar vi dig genom möjligheter och hjälper dig hitta rätt på marknaden. När planeringen är komplett påbörjas renoveringen enligt överenskommet och vi lämnar inte förens du fått det resultat du förväntar dig.

Tryggt och prisvärt

Hos oss kommer alltid kunden i första hand och det är så vi byggt upp vår verksamhet. Vi arbetar oavkortat för att ta fram högkvalitativa prisvärda lösningar där du får ut maximalt av din investering och ett resultat enligt alla drömmar. Vi förstår vikten av säkra och fackmannamässiga lösningar som återspeglar kvalitet oavsett givna budgetramar. För att du ska känna dig extra trygg lämnar vi också alltid 10 års garanti på arbetet. Dessutom har vi genom åren byggt upp ett värdefullt nätverk av leverantörer som ger dig fördelaktiga priser. Givetvis kan du även nyttja Rot-avdraget. Meddela oss bara vid beställning så hanterar vi kontakten med Skatteverket och drar bort summan direkt i offerten.

Allomfattande hjälp till dig i Kungsbacka

Efter lång tid i branschen och erfarenhet från mängder av varierande renoveringsuppdrag i Kungsbacka är vi rätt hjälp till din badrumsrenovering. Tveka inte utan vänd dig till oss varesig du vill ha svar på några frågor, ett prisförslag eller hjälp med omnejd. Låt oss ta del av dina idéer så ser vi tillsammans till så att de blir verklighet.

hero2