Lerum

Badrumsrenovering i Lerum

Drömmen om det perfekta badrummet lever hos de flesta fastighetsägare. Ett rum där funktion och stil kompromisslöst möter personliga krav för att kännas lika rätt idag som många år framöver.

Planerar du för en badrumsrenovering och söker efter pålitlig och professionell hjälp till projektet? Med erfarenhet från mängder av varierande renoveringar i Lerum har vi rätt kapacitet att vara behjälpliga. Vi vet hur man uppnår högkvalitativa resultat och har behörighet att rå om renoveringens helhet.

hero-1

Full behörighet för en komplett badrumsrenovering

När man väl bestämt sig för att ta steget väntar en rad viktiga beslut och komplexa arbetsmoment. Det är en stor renovering man står inför och inte minst en stor investering så det är viktigt att det blir rätt från början. Planering är a och o, men även att samtliga moment genomförs professionellt och noggrant.

Med full behörighet för arbete i våtrum, plattsättning, el och VVS kan vi hjälpa dig hela vägen, från rivning till nyckelfärdigt badrum. Tar du med oss redan i planeringsstadiet kan vi även komma med tips till valet av inredning och planlösning. Du slipper samordna med flera olika hantverkare och får en enda kontaktperson rakt igenom.

Tryggt och prisvärt

När vi åtar oss ett arbete är det med fullt fokus på kundens behov och hög kvalitet rakt igenom. Vi skapar badrum som motsvarar alla förväntningar och väljer lösningar där du får ut maximalt inom dina budgetramar. Genom de kontakter vi knutit under våra verksamma år har du även möjlighet att ta del av rabatter och prissänkningar.

Vår erfarenhet, yrkeskompetens och förståelse för vikten av säkert fackmannamässigt arbete borgar för optimala resultat. Vi arbetar noggrant och väljer både material och lösningar med omsorg. Som kund erhåller du därtill alltid 10 års garanti på arbetet vi utfört i ditt hem.

Vi förverkligar renoveringsdrömmar i Lerum

Har du en idé du vill förverkliga eller söker du inspiration och kunniga råd? Söker du lyx eller vill du få ut maximal av en stram budget? Oavsett förutsättningar och önskemål kan vi skapa ett badrum lika uppskattat idag som många år framöver. Kontakta oss så sätter vi projektet i rullning.

hero2