Mölndal

Badrumsrenovering i Mölndal

Badrumsrenovering är något man hittar på de flesta fastighetsägares önskelistor. Drömmen om ett badrum där stil möter funktion på ett harmoniskt sätt utan att behöva kompromissa med detaljer.

Föredrar du lyx eller vill du få ut maximalt av en mindre budget? Stilrent eller personligt? Har du stor eller liten yta att arbeta med? Oavsett förutsättningar och mål kommer vi tillsammans skapa ett rum som möter alla dina krav.

hero-1

Full behörighet för renoveringens helhet

För att resultatet ska återspegla det man söker är den föreliggande planeringen avgörande liksom rätt hjälp till renoveringens helhet. Med tanke på hur sällan man genomför en badrumsrenovering och inte minst kostnaden måste allt blir rätt från början.

Fullt auktoriserade för våtrum, VVS, plattsättning och el har vi kapacitet att rå om samtliga av momenten. Vi tar hand om allt från rivning till färdigställande och uppdaterar dig regelmässigt längs vägen. Behöver du inspiration eller kunniga råd agerar vi gärna rådgivande och hjälper till med såväl inredningsval som förslag på planlösning. Att slippa samordna med olika hantverkare är något våra kunder uppskattar samtidigt som det också främjar smidigare arbetsflöden.

En trygg och prisvärd lösning

Hos oss kommer kunden alltid i första hand och vårt jobb är oavkortat att tillgodose deras önskemål. Något vi gör genom att forma kvalitativa lösningar där man får ut maximalt av sina pengar. Med en nöjd, växande kundkrets i Mölndal är vi också säkra på att vi lyckas.

Erfarenhet och kunskap borgar för bra resultat, men som kund hos oss får du därtill också alltid 10 års garanti på det som utförs. Skulle allt inte vara till belåtenhet, eller om fel träder fram som på något vis åsamkats av oss tar vi givetvis fullt ansvar och åtgärdar vad som brustit.

Vi skräddarsyr högklassiga badrum i Mölndal

Det finns inget som slår känslan av nyrenoverat.

Har du en idé du vill förverkliga? Eller behöver du inspiration och kunniga råd från proffs i branschen? Vi hjälper dig. Kontakta oss så kommer du snart kunna njuta av det badrum du alltid drömt om.

hero2