Västra Frölunda

Badrumsrenovering i Västra Frölunda

Ett badrum där stil och funktion matchar personliga behov är något som återkommer på många fastighetsägares önskelistor. Oavsett vad just du drömmer om har vi både kapacitet och kunskap att förverkliga det. Lyx eller budget? Stora eller begränsade ytor? Lantligt eller stilrent? Låt oss ta del av dina idéer så skapar vi en lösning där du får ut maximalt av pengarna. Tryggt, smidigt och kostnadseffektivt. Precis så som vi själva hade velat ha det.

hero-1

Full behörighet för din badrumsrenovering

Då badrummet är ett av hemmets viktigaste rum är också kraven på dess funktion och form större. Dessutom handlar det om en stor investering och knappast något man genomför allt för ofta varpå allt måste bli rätt från början.

Nyckeln till framgång är noggrann planering och rätt hjälp till renoveringens alla delar. Fundera på vad ett optimalt badrum innebär för dig och kontakta sedan oss så förverkligar vi dina idéer. Med full behörighet för våtrum, VVS, el och plattsättning har vi kapacitet och kunskap att rå om hela din badrumsrenovering. Vi har mångårig erfarenhet från renoveringar i Västra Frölunda samt förståelse för kvalitet och säkra, fackmannamässiga lösningar.

Självklart kan vi även hjälpa dig med val av inredning och en planlösning som ger maximal nytta av utrymmet. Ta in oss tidigt i processen så delar vi med oss av vår kunskap till projekteringen.

Trygghet och konkurrenskraftiga priser

Förutom det självklara där vi tillgodoser dina förväntningar är vi också måna om att det ska kännas tryggt och bekvämt. Oavsett uppdrag ligger fokus på att skräddarsy varje renovering så att kunden får ut maximalt av sin investering. Med ett brett kontaktnät kommer du även ha möjlighet att ta del av våra kontakters rabatter och prissänkningar. Vi lämnar dessutom alltid 10 års garanti på det jobb vi utfört så att du får hjälp direkt om fel mot förmodan skulle uppstå. Vi vet att det bara är tillsammans med nöjda kunder vi kommer fortsätta växa varpå du alltid kan förvänta dig att stå i fokus.

Pålitlig hjälp till dig i Västra Frölunda

Har du några frågor? Vill du ta del av ett prisförslag? Skulle du behöva en yrkeskunnig att bolla idéer med eller önskar du hjälp med omnejd? När du är redo att ta steget är vi redo att hjälpa dig. Vänd dig till oss för en trygg, smidig och prisvärd badrumsrenovering.

hero2